ФОСИ УКРГАЗКОМПЛЕКТ-2010 ПРАЦЮЮТЬ В КАЗАХСТАНІ

Нещодавно, компанія “Укргазкомплект-2010” спроектувала і виготовила кілька фільтрів-осушувачів для казахської компанії, яка займається переробкою автомобільного мотлоху, а також нафтовідходів. За добу підприємство переробляє до 20 тонн нафтовідходів. З відпрацьованих машинних масел і нафтошламу видобувається 95% рідкого пічного палива, а також, до 5% піролізного (попутного) нафтового газу. Для осушення і очищення цього газу перед використанням в промислових печах успішно працюють ФОС фільтри Укргазкомплект-2010.

Для переплавки металевих відходів в плавильному цеху встановлено 2 індукційні плавильні печі.
Завод – інноваційний виробничий комплекс. В основу покладено процес пиролитичної переробки вуглецевомістких речовин, які втратили свої властивості, таких, як відпрацьовані моторні, трансмісійні масла, мастильні матеріали, можуть бути утилізовані також поліетилени, поліпропілени та інші вуглецевомісткі відходи.

Додатковими продуктами переробки є піролізний газ, за ​​характеристиками близький до метану, і теплова енергія (тепловиділення від устаткування, трубопроводів). Цей газ, в основному, використовується для підтримки технологічного процесу, заданого температурного рівня в реакторах піролізу; надлишки газу направляються на спалювання в парову котельню сусіднього цеху єдиного виробничого комплексу. Піролізний газ, що виробляється використовується для самого виробництва, тому виробництво є повністю безвідходним. Перед використанням в промислових печах, піролізний газ необхідно осушити і очистити.

Фільтри типу ФОС працюють в парі, один осушує газ, у другому фільтрі працює колба з фільтроелементом для остаточного очищення.
Фільтри-осушувачі були встановлені на виробництві, і повністю задовольнили всі потреби підприємства в осушенні і підготовці газу, про що свідчить лист-подяка від клієнта.

Укргазкомплект-2010 – виробляє і впроваджує вдосконалені технології для очищення рідких і газоподібних середовищ
Основні напрямки:

  • виробництво фільтрів і фільтруючих елементів;
  • виробництво котельного обладнання та газорозподільних пунктів;
  • монтажні роботи підвищеної складності і небезпеки.

Компанія представляє широкий асортимент продукції, як в стандартному виконанні, так і у вигляді модифікації, що виконується за бажанням замовника: Ми виробляємо, а не тільки торгуємо

Залишити коментар